Polkujuoksulenkit tulevat taas! Yhteislenkit alkavat toukokuun puolessa välissä, tarkemmin sanottuna keskiviikkona 11.5. klo 18 Mattilan montulta. Polkujuoksu on ympärivuotinen lähestulkoon kaikille sopiva harrastus. Lappeenrannasta löytyy mukavia polkuja joista osalle pääsee juoksemaan myös talvisin. Saimaan Latu järjestää pääasiassa kesäkaudella matalankynnyksen yhteislenkkejä joille voi osallistua kuka vaan.

Pääsääntöisesti juoksemme keskiviikkoisin, kannattaa seurata ilmoitteluamme joko täältä sekä myös Saimaan Ladun Facebook-sivuilta ja tapahtumista.

Tänäkin vuonna pyrimme kiertelemään ympäri Lappeenrantaa eri poluilla eli seuraathan Yhteislenkkisivua ja Facebookia, josta löytyy lenkkien alkuajat ja paikat. Edelleen on tarkoitus pitää laji ja lenkit mielekkäinä ja mahdollisimman monelle sopivina ja mahdollisuuksien mukaan voimme jakaa lenkkeilijät erilaisiin vauhtiryhmiin. Mukaan tarvitset lenkkarit, iloista mieltä ja etenkin kesähelteillä juomapullon. Tervetuloa mukaan nauttimaan luonnosta ja polkujuoksusta!

Huom! Myös ohjaajatiimiin mahtuu lisää porukkaa eli alkuun pääsee vaikka apuohjaajana. Lisätietoja voit kysellä halutessasi Kirsiltä (kirsi.kuukka(a)gmail.com) tai Jarilta (jii.raisanen(a)gmail.com).

Yhteislenkit

Kesällä 2022 on tarkoitus juosta pääasiassa keskiviikkoisin, päivä voi kuitenkin vaihdella eli seuratkaa ilmoittelua niin tällä sivulla kuin Facebook-tapahtumissa.

Yhteislenkkien kestot ovat tyypillisesti 1-1,5 h. Pidemmistä lenkeistä ilmoitetaan erikseen. Lenkit ovat rauhallisia yhteislenkkejä. Mikäli ohjaajia on paikalla riittävästi, voidaan muodostaa eritasoisia vauhtiryhmiä, mutta periaatteena on että ketään ei jätetä.

Tavallisilla lenkkareilla ja ulkoliikuntaan sopivilla vaatteilla pärjää hyvin. Juomapullo kannattaa ottaa mukaan etenkin lämpimämpinä kesäpäivinä.

Yhteislenkkien ajakohdat ja lisätietoa löydät tapahtumakalenterista.