Melontaretket jäsenille

Saimaan Ladun viralliset ohjatut melontaretket yhdistyksen jäsenille ilmoitetaan täällä. Jokaisella retkellä on oma vastuuvetäjänsä, joka määrittää mm. taitovaatimukset kyseiselle retkelle. Hänelle myös kaikki lisätietokyselyt ja ilmoittautumiset. Tietojen julkaisun jälkeen muutokset ja peruuntumiset ovat mahdollisia.


Heinäkuu

9. – 10.7.2022 Saimaan Ladun retki Marjaniemen Melojien vieraaksi

Meriretki Helsingissä. SaiLan yhteyshenkilö Juuso Ala-Tuuhonen juuso.alatuuhonen(at)gmail.com. Lisätietoja ja ilmoittautumistiedot julkaistaan lähempänä.

PERUTTU 30. – 31.7.2022 MaMen retki Lappeenrantaan PERUTTU

Päivämäärä saattaa muuttua. Vetäjä vielä puuttuu. Lisätietoja ja ilmoittautumistiedot julkaistaan lähempänä.


Elokuu

20. – 21.8.2022 Savusaunaretki Suur-Saimaalla

Ohjattu melontaretki Saimaan Ladun jäsenille. Lähtö la 20.8. klo 9:00 melontavajalta, yöpyminen matkalla saaressa. Retki päättyy Saimaan Saunaseuran omistamalle savusaunalle Hinkanrantaan, jossa saunotaan yhdessä Imatran Lapinkävijöiden kanssa. Paluukyydit itse järjestettävä/sovittava, kajakit kuljetetaan autojen katoilla tai trailerilla. Reitti kelin mukaan. Päivämatkat max 20 km. Taitotasovaatimuksena osallistumiselle vähintään EPP1-taso (Meloja1) tai vastaava ja riittävä kunto meloa 20 km päivässä. Melontakaluston saa tarvittaessa lainaan retkeä varten.Vetäjänä Juuso Ala-Tuuhonen, lisätiedot ja ilmoittautuminen: juuso.alatuuhonen@gmail.com.

27. – 28.8.2022 Nuku Yö Ulkona – melontaretki Muukonsaareen

Saimaan Latu järjestää ohjatun melontaretken Muukonsaareen. Lähtö Saimaan Ladun melontavajalta lauantaina 27.8. noin klo 9. Paluu takaisin vajalle sunnuntaina iltapäivällä. Osallistumisvaatimuksena Saimaan Ladun jäsenyys ja taitotaso vähintään Meloja1/EPP1 tai vastaava. Melontamatkaa on noin 20 km suuntaansa, matkan aikana pidetään vähintään yksi tauko. Retki sopii hyvin myös vasta hiljattain peruskurssin käyneille. Vetäjänä melontaohjaaja Jari Vanhanen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: vanhajari@gmail.com ja 045 392 9629