Tule mukaan patikoimaan kauniisiin harjumaisemiin ja tutustumaan yhteen historiallisestikin arvokkaimpaan kansallismaisemaamme (luontoon.fi). Majoitumme Itä-Karjalan Kansanopistolla (ikko.fi), jonka kanssa yhteistyössä suunnittelemme matkaamme. Toiveita kuuntelemme ja ideoita otamme vastaan. Tarkoitus olisi tutustua Luston läheisyydessä olevaan luonnonvarakeskuksen (luke.fi) tutkimusmetsään, missä on mm. puulajipuisto sekä aarnimetsäalue ja useita elämyksellisiä reittejä. Harjualueella on muitakin mielenkiintoisia kohteita ja runsaasti erimittaisia ja -tasoisia retkeilyreittejä mm. sauvakävelijöille omansa. Otamme mukaan sauvoja ja perehdymme tekniikkaan. Majoituspaikassamme on mahdollisuus lainata polkupyöriä, pelata erilaisia pelejä ja saunoa sekä uida. Hintaan 160 €/henkilö kuuluu täysihoito: aamiainen, lounas joko keitto tai retkieväät, illallinen ja iltapala, majoitus 2-3 hengen huoneissa, wc ja suihku. Matkakulut tiedämme vasta, kun olemme saaneet ennakkoilmoittautumiset. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerro samalla tarvitsetko kyydin vai onko sinulla mahdollisuus käyttää autoa.

Ennakkoilmoittautumiset ja tiedustelut ennen 22.6.2023

Helene Mentula, 040 0809 847 ja Kirsti Immonen, 040 022 1052


RASTIN RETKET LÄHISAARIIN KESÄLLÄ 2023

Rasti-laiva liikennöi Sarviniemestä tänäkin kesänä. Ekvas (Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö) vastaa joistakin reiteistä. Saimaan Latu järjestää retken Ruhaan, Ruuhonsaaret (saimaageopark.fi) yhteistyössä Ekvasin kanssa 19.7. Lähtö Sarviniemestä klo 9. Paluu samaan paikkaan iltapäivällä.

Ota yhteys ja varaa paikkasi Helene Mentula, 040 080 9847, koska lippuja laivaan on rajoitetusti. Matka on omatoimimatka. Omat eväät ja saaressa retkeilyä, uintia ja saunomista. Ei säävarauksia! Saimaa on upea sateellakin!

Similar Posts