Järjestämme vuonna 2023 yhden melonnan alkeiskurssin viikolla 26. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan kevään aikana.

Olemme hakeneet yhdessä Imatran Lapinkävijöiden kanssa Suomen Ladun tekniikkailtaa, jossa harjoitellaan yhdessä kokeneen kouluttajan johdolla melonnan syventäviä tekniikoita. Eli perusjutut oltava hallussa. Koulutusten kohderyhmänä ovat yhdistyksen melontatoiminnassa aktiivisesti mukana olevat ja tavoitteena on kehittää erityisesti yhdistysten melontatoimintaa järjestävien ja siinä avustavien henkilöiden melontataitoja. Tekniikkailta on mahdollisuus harjoitella Meloja2-tason melontatekniikkaa.

Elokuun alkupuolella arki-iltana järjestetään Meloja2 (EPP2) -testitilaisuus. Testi on ensisijaisesti tarkoitettu yhteisesti Saimaan Ladun ja Imatran Lapinkävijöiden melojille, mutta testiryhmää täytetään tarvittaessa muualtakin tulevilla.


Lisäksi Saimaan Ladun jäsenille toiveiden ja resurssien mukaan pop up -tyylisesti erilaisia tekniikkaharjoituksia, ohjattuja päiväretkiä erilaisilla teemoilla sekä pelastautumisharjoituksia melontavajan edustalla.

Joinakin vuosina olemme tehneet viikonloppuretken Lohjalle Meriturvaan, jossa on mainiot olosuhteet aallokkoharjoittelua varten.

Myös jonkinlaista virtaava vesi -päivää on pohdittu, vaan ei vielä toteutettu.

Ideoita ja toiveita saa lähettää s-postilla saila.kajakkivuokraus(at)gmail.com