Karhusjärvi

Karhusjärven maja

Saimaan Ladulla on maja Karhusjärven rannalla n. 10 km Lappeenrannasta, osoite Hölsäntie 70 (linkki Lappeenrannan karttaan Majalle). Majalle voi kesäisin kävellä Itäistä retkeilyreittiä pitkin (ks Retkeilymahdollisuudet Lappeenrannan lähistöllä).

Talvella majalle menee latu mm. Karhuvuoresta. Majalla toimii latukahvila viikonloppuisin sekä hiihtolomaviikolla.

Majalla on myös laavu. Majan toiminnasta voit kysellä Marjatta Korholalta p. 040-719 9267 ja Jari Vanhaselta 0453929629.

Karhusjärven majan vuokrahinnat

Jäsenet / € Muut / €
Päivävuokra 50 75
Yli yön vuokra 80 130

Kevät 2019

Karhusjärven maja on auki lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-15 niin kauan, kuin on latu hiihdettävissä. Majan kahviossa on myytävänä suolaista ja makeaa purtavaa sekä lämmintä ja viileämpää juotavaa. Jo vuosien ajan majalle on väki hiihtänyt ja istahtanut kahvikupposelle ja munkille tai paistellut makkaraa majan takassa tahi pihalla sijaitsevalla laavulla. Palaute on ollut todella kiitollista, ja monelle Karhusjärven maja onkin täynnä muistoja.

Kahviossa työskentelevät vapaaehtoiset latulaiset jaostoittain vuorotellen. Saimaan Latu kaipaa lisää innokkaita latulaisia puuhailemaan majan kahvioon pitkin talvea. Tehtävää on monenlaista munkkien ja pullan paistamisesta kahvin keittoon, suolaisten leipien tekemiseen, tiskaukseen, majan lämmittämiseen, siistimiseen. Majalla ei koskaan työskennellä yksin, aina on kavereita ja aina on joku, joka neuvoo. Voit tulla koko ajaksi klo noin 9-15:30~ tai vain osaksi päivää. Pienikin apu on tarpeen. Viikonloppujen lisäksi maja on auki hiihtolomaviikolla vk 9 joka päivä klo 10-15. Ilmoittaudu majalle touhuilemaan Seijalle, jolta saat myös lisätietoja: Seija Kupsanen 040 530 5661.