Polkujuoksu

Polkujuoksu on ympärivuotinen lähestulkoon kaikille sopiva harrastus. Lappeenrannasta löytyy mukavia polkuja joista osalle pääsee juoksemaan myös näin talvisin. Saimaan Latu järjestää pääasiassa kesäkaudella matalankynnyksen yhteislenkkejä joille voi osallistua kuka vaan.

Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen emme ole toistaiseksi vielä tänä vuonna yhteislenkkejä tehneet vaikka kiinnostusta myös talvilenkeille olisi. Toivottavasti pääsemme taas piakkoin yhteislenkeille. Vuodelle 2021 on suunnitelmissa viime kesältä peruttu polkujuoksukoulu ja luonnollisesti perinteisiä yhteislenkkejä.

Alustavasti olemme keskustelleet, että maanantai voisi olla pääasiallinen juoksupäivä, mutta informoimme kun lopullisia päätöksiä alkaa tulemaan.

Tänäkin vuonna pyrimme kiertelemään ympäri Lappeenrantaa eri poluilla eli seuraathan Yhteislenkkisivua ja Facebookia, josta löytyy lenkkien alkuajat ja paikat. Edelleen on tarkoitus pitää laji ja lenkit mielekkäinä ja mahdollisimman monelle sopivina ja mahdollisuuksien mukaan voimme jakaa lenkkeilijät erilaisiin vauhtiryhmiin. Mukaan tarvitset lenkkarit, iloista mieltä ja etenkin kesähelteillä juomapullon. Tervetuloa mukaan nauttimaan luonnosta ja polkujuoksusta!

Huom! Myös ohjaajatiimiin mahtuu lisää porukkaa eli alkuun pääsee vaikka apuohjaajana. Lisätietoja voit kysellä halutessasi Kirsiltä (kirsi.kuukka(a)gmail.com) tai Jarilta (jii.raisanen(a)gmail.com).