Polkujuoksu

Polkujuoksulenkit tulevat taas! Koronarajoitukset sallivat jälleen yhteislenkit ja ne alkavat toukokuun viimeisenä päivänä. Polkujuoksu on ympärivuotinen lähestulkoon kaikille sopiva harrastus. Lappeenrannasta löytyy mukavia polkuja joista osalle pääsee juoksemaan myös talvisin. Saimaan Latu järjestää pääasiassa kesäkaudella matalankynnyksen yhteislenkkejä joille voi osallistua kuka vaan. Polkujuoksukoulua ei ole vielä aikataulutettu, mutta informoimme sen toteutumisesta hyvissä ajoin.

Pääsääntöisesti juoksemme maanantaisin, kannattaa seurata ilmoitteluamme joko täältä sekä myös Saimaan Ladun Facebook-sivuilta ja tapahtumista.

Tänäkin vuonna pyrimme kiertelemään ympäri Lappeenrantaa eri poluilla eli seuraathan Yhteislenkkisivua ja Facebookia, josta löytyy lenkkien alkuajat ja paikat. Edelleen on tarkoitus pitää laji ja lenkit mielekkäinä ja mahdollisimman monelle sopivina ja mahdollisuuksien mukaan voimme jakaa lenkkeilijät erilaisiin vauhtiryhmiin. Mukaan tarvitset lenkkarit, iloista mieltä ja etenkin kesähelteillä juomapullon. Tervetuloa mukaan nauttimaan luonnosta ja polkujuoksusta!

Huom! Myös ohjaajatiimiin mahtuu lisää porukkaa eli alkuun pääsee vaikka apuohjaajana. Lisätietoja voit kysellä halutessasi Kirsiltä (kirsi.kuukka(a)gmail.com) tai Jarilta (jii.raisanen(a)gmail.com).