Melontaretket jäsenille

Saimaan Ladun viralliset ohjatut melontaretket yhdistyksen jäsenille ilmoitetaan täällä. Jokaisella retkellä on oma vastuuvetäjänsä, joka määrittää mm. taitovaatimukset kyseiselle retkelle. Hänelle myös kaikki lisätietokyselyt ja ilmoittautumiset. Tietojen julkaisun jälkeen muutokset ja peruuntumiset ovat mahdollisia.


Heinäkuu

9. – 10.7.2022 Saimaan Ladun retki Marjaniemen Melojien vieraaksi

Saimaan Ladun melojat pääsevät jälleen Marjaniemen Melojien vieraaksi 09. – 10.07. Kimppakyydit Lappeenrannan ja Marjaniemen välillä.  Saimaan Ladun kaikki yksiköt on varattu alustavasti tälle retkelle. Jos lainaat retkelle yhdistyksen kajakin, ilmoitathan Juusolle minkä kajakin otat. Loput kajakit vapautetaan jäsenistön vuokrakäyttöön. Ilmoittautuminen ja lisätietoja retkestä tästä linkistä.

Retkelle osallistujan täytyy olla Saimaan Ladun tai Marjaniemen Melojien jäsen. Melontataitovaatimuksista voit kysyä Marjaniemen Melojien Juha Laukkaselta, yhteystiedot ylläolevasta linkistä. Retki on yllä olevasta linkistä löytyvän taulukon mukaan keskivaativa, katso taulukosta (linkki) tarkempi tieto. Ilmoittaudu ensin ylläolevan linkin kautta ja sen jälkeen vielä Saimaan Ladun melontaohjaajalle Juuso Ala-Tuuhonen juuso.alatuuhonen(at)gmail.com.

Kuva: Marjaniemen Melojat
Kuva: Marjaniemen Melojat
Kuva: Marjaniemen Melojat

PERUTTU – 30. – 31.7.2022 MaMen retki Lappeenrantaan – PERUTTU


Elokuu

20. – 21.8.2022 Savusaunaretki Suur-Saimaalla

Vetäjänä melontaohjaaja Juuso Ala-Tuuhonen. Yön yli melontaretki Hinkanrannan savusaunaan, jossa yhteinen savusauna sunnuntaina Imatran Lapinkävijöiden kanssa. Kimppakyydit takaisin Lappeenrantaan, kajakeille varattu SaiLan traileri. Lisätietoja ja ilmoittautumistiedot julkaistaan lähempänä. Saattaa toteutua myös yhteisretkenä.

27. – 28.8.2022 Nuku Yö Ulkona – melontaretki Muukonsaareen

Vetäjänä melontaohjaaja Jari Vanhanen. Lisätietoja ja ilmoittautumistiedot julkaistaan lähempänä.