Pyöräilyt

PYÖRÄILY KAIPAA VETÄJIÄ

Jos olet kiinnostunut Saimaan Ladun pyöräilytapahtumien vetämisestä, ota yhteyttä yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaan. Yhteystiedot

Kyläpyöräilyt 2019

Kyläpyöräily on pitkät perinteet omaava Lappeenrantalainen pyöräilytapahtuma, jonka ideana on pyöräillä ja tutustua alueen idyllisiin kyliin ja rauhallisiin maaseudun pyöräilyreitteihin.

Kyläpyöräilyssä voit valita reittisi, ajomatkasi ja nopeutesi vapaasti, kunhan pyöräily tapahtuu pyöräilypäivänä klo 8-20. Reitin varrella olevissa kylissä on tarjolla virvokkeita, kahvilapalveluita ja tietoa kylien historiasta. Kylillä on myös merkintälistoja, joihin kirjautumalla osallistut arvontaan.

Voit pyöräillä yksin, perheesi tai ystäviesi kanssa Lappeenrannan maaseutualueen teillä. Vähimmäismatkaa suoritukselle ei ole. Kaikki kylät kiertäen matkaa kertyy reilusti yli 100 kilometriä! Vuonna 2019 Kyläpyöräilypäivät ovat 19.5. ja 11.8.

Lähtisitkö ajelemaan porukalla Kyläpyöräilyyn. Olimme suunnitelleet lähtöpaikaksi lentokentän päädyn parkkipaikkaa (Lappeenriennon voitelukoppi). 19.5.2019 klo 9.00  Voitelukopin löydät Lappeenrannan Lavolankadulta, lentokentän kuntoradan parkkipaikan vierestä.

Reittisuunnitelma Lentokentäpääty – Hanhijärvi – Kasukkala -Lentokentänpääty. Reitti ajetaan rauhallisella tahdilla. Ohjaajana toimii Heikki Kupsanen (040 8276513)

Varusteina vakioliikunta tarvikkeet pyöräilyyn ( polkupyörä, kypärä, juomista, lisäenerhiat (eväät) ja sään mukainen varustus).

Lisätietoa tapahtumasta:

http://icyclelpr.fi/kylapyoraily/

https://www.facebook.com/kylapyoraily/