Lahjaviikko jäsenille Akumajalla 30.7. – 6.8.2022

Saimaan Latu täytti 70 vuotta, minkä kunniaksi Suomen Latu lahjoitti viikon Akumajalla. Maja on suosittu eräretkeilyn keskus Paistuntureiden erämaa-alueen rajalla. Lähimmälle tielle on matkaa 3,5 km Karigasniemelle noin 30 km. Tutustu ennakkoon Paistuntureilla retkeilyn vaatimuksiin ja arvioi oman kuntosi kestävyys vaativammissa erämaaoloissa.

Akumaja on 12 hengen mökki, lisäksi majoitustilaa on kuudelle Dominickin mökissä. Pihapiirissä voi yöpyä omissa majoitteissa. Akujoen rannalla on sauna. Majoittuminen on ilmainen lahjaviikolla. Matkakulut ja ruuat yms. menot tulevat lähtijän maksettavaksi. Omatoimiretkeilystä kiinnostuneiden Saimaan Ladun jäsenien toivotaan ilmoittautuvan Kirstille 0400 221 052 tai saimaanlatu.lpr@gmail.com. Vielä mahtuu mukaan! (päivitetty 21.3.2022)

Jos kyseinen viikko ei omiin aikatauluihisi sovi, on sinulla mahdollisuus päästä Akumajalle myös Imatran Lapinkävijöiden viikolla!

Imatran Lapinkävijöiden järjestämälle Akumajan retkelle olisi paikkoja auki ja niitä nyt ensisijaisesti tarjotaan Kymi-Vuoksi latualueen yhdistyksille.

Retken speksit ja hinnat löytyy Imatran Lapinkävijöiden Facebook-tapahtumasivulta:
https://fb.me/e/1oIoG2Hg4

ja ilmoittautumaan mukaan lomakkeella: https://forms.gle/hyjFfRqEc6Cf49Md8 paluuviestinä ilmoittautumisesta saa maksuohjeet.

Maijan vaellus n.65km (6pvä) on täynnä, mutta minun n.115km (6pvä) löytyy vielä paikkoja 8kpl. Lisäksi Sitten Akumajan ja Dominickin mökkiin päiväretkiporukoihin mahtuu osallistujia 14kpl. Ja jos yhdistyksistä löytyy omatoimimatkailijoita jotka haluavat suunnata itsenäisesti Paistunturien erämaahan tai Kevon reitin suuntaan niin pelkkiä kyytiläisiä mahtuu vielä 10kpl mukaan.

Lisätietokyselyt voi laittaa osoitteeseen ilk.retki@gmail.com 

tai tarvittaessa soittaa minulle numeroon 0503088256

Terveisin
Joni Homanen
Retken pääopas
Imatran Lapinkävijät ry

Vinkkejä Akumajalla retkeileville.