Suomen Ladun melontatekniikkailta 9.6.2022 TÄYNNÄ

Tervetuloa Suomen Ladun tarjoamaan melontatekniikkailtaan!
Ilta on tarkoitettu sinulle, joka olet Suomen Ladun jäsen ja osaat jo jonkin verran meloa ja haluat kehittää sekä tekniikkaasi että turvallisuustaitojasi. Tämä sopii myös sinulle, jolla on tavoitteena Meloja 2 / EPP2 -taitokoe ja mahdollisesti jossakin vaiheessa ohjaajakoulutus. Illan harjoitukset tehdään kajakkiyksiköillä, jokaisella osallistujalla tulee olla kajakki sekä melontavarusteet (aukkopeite, melontaliivit) omasta takaa. Varusteet ja kajakin saat lainaan tekniikkaillan ajaksi Saimaan Ladulta.
 
Aika: torstai 9.6.2022 klo 17.00-21.00
Paikka: Saimaan Ladun melontavaja Lappeenrannan Myllysaaressa
Kouluttaja: Miika Silfverberg (NIL Sea Kayak Guide)
Lisätietoa: anu.karhu@saimaanlatu.fi
Tiesithän, että Imatran Lapinkävijöillä tulossa samainen tekniikkailta 4.7.2022.