Lauantaipatikoinnit 7.5.22 alkaen

Tervetuloa mukaan! Retket ovat avoimia kaikille.
Yhteiskyydit sovittavissa lähtijöiden kesken.

 

7.5. Hurtanmaan bunkkerikierros aloittaa patikoinnit.  Oppaana on Matti Kyöstilä. Varustaudu retkelle säähän sopivasti ja tasku/otsalampulla. Lähtö vesitornin mäeltä klo 8.30.

 

14.5. kanavapolku  Mustolassa aloittaa Kävelykipinä-kampanjan. Lähtö Mustolan sulun länsipuolen (kaupungin puoli) parkkialueelta klo 8.30-9.00. Ennen kävelyä voi kysellä Ladun tapahtumista sekä tutustua Sydänyhdistyksen toimintaan.

 

Lappeenrannan seudun luonto- ja retkeilykohteet    Linkki: ekarjala-retkeily.fi

 

Koko lenkin pituus 4,1 km, mutta siitä voi kävellä puolet tai enemmänkin. Helppokulkuinen lenkki sopii kaikille, jotka haluavat nauttia leppoisasta kävelystä historiallisessa ympäristössä mukavassa seurassa.

21.5. Vipeleensuon linturetki, oppaana Jari Kiljunen (EKLY). Kävellen ja kuunnellen linnut tutuiksi. Retken kesto n. 2-3 tuntia. Vesitornin mäeltä lähtö klo 8.30. Holiday Clubin parkkipaikalta n. 9.15. Parkkipaikalla on siniseen Ladun liiviin pukeutunut henkilö. Tarvittaessa soita numeroon 040 0809847, Helene Mentula.

Huomioidaan koronaohjeistus. Tule retkille terveenä.

Tervetuloa! Retket ovat avoimia kaikille.