Saimaan Ladun 70-vuotisjuhla 11.12.2021

Saimaan Ladun 70-vuotisjuhlaa juhlittiin joulukuun 11. päivänä 2021 Kehruuhuoneella Lappeenrannan linnoituksessa. Osallistujat näyttivät sisääntulon yhteydessä koronapassit ja henkilöllisyystodistukset. Aulassa vieraita vastaanottamassa olivat Saimaan Ladun hallituksen puheenjohtaja Jari Vanhanen sekä taloudenhoitaja Marjatta Korhola.

Juhlatilaan oli katettu kahdeksan hengen pöytiä, osallistujia oli yli 100 henkilöä. Muista latuyhdistyksistä ainakin Haminan Latu, Imatran Lapinkävijät sekä Valkealan Latu olivat juhlistamassa Saimaan Latua paikan päällä.

Tilaisuuden juontajina toimivat Esa Toikkanen ja Pertti Närhi. Juhla aloitettiin ohjelman mukaisesti Karjalaisten laululla, jonka juhlaan tilattu lukiolaisista koostuva bändi Atk-tuki esitti. Koronatilanteen vuoksi laulua ei laulettu yhteisesti.

Laulun jälkeen puheenjohtaja piti tervehdyspuheen. Juhlaan osallistui Suomen Ladun hallituksen puheenjohtaja Kirre Palmi, joka piti juhlapuheen.

Juhlapuheen jälkeen vuorossa oli musiikkiesitys bändiltä, minkä jälkeen palkittiin ja huomioitiin vuosien saatossa talkootyössään ansioituneita latulaisia.

Palkitsemisten jälkeen aloitettiin ruokailu. Kehruuhuoneen ruoka oli todella maukasta ja sitä oli runsaasti ja monipuolisesti.

Ennen kakkukahveja katsottiin Petter Sairasen video Viidestoista: Vesien, metsien ja kiintymyksen laulu.

Loppuilta kului seurustellen ja tanssien. Bändi soitti pitkälle iltakymmeneen.

Kiitokset järjestäjille, Kehruuhuoneelle sekä osallistujille onnistuneista 70-vuotisjuhlista!

Tilaisuuden kuvat sekä Saimaan Ladun Facebookista löytyvän tanssivideon kuvasi ja editoi Juha Pietiläinen.

Terveyttä ja ulkoilun iloa tulevalle vuodelle 2022!