Etsimme nyt uusia jäseniä Saimaan Ladun hallitukseen .

SAIMAAN LADUN HALLITUKSEEN!

Etsimme nyt uusia jäseniä Saimaan Ladun.

Hallituksen jäsenenä olet näköalapaikalla luotsaamassa  ulkoilujärjestöä ja pääset vaikuttamaan toimintaan. Seuraavalla hallituskaudella (2022-2024) ajankohtaisia asioita ovat ainakin Karhusjärven majan kehittäminen , jäsenkirjeen luominen, jäsenistön aktivointi ja  uudet toimintamuodot. Tapahtumissa mukana oleminen

Toivomme, että tunnet Saimaan Ladun toimintaa, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Voit tuoda myös tärkeää ulkopuolista näkökulmaa. Toivomme, että sinulla on  hallitustyöhön intoa. Emme edellytämme, että ymmärrät yhdistystoiminnan perusteet tai sinulla on kokemusta järjestötoiminnasta. Lisäksi toivomme, että voit sitoutua tehtävään kahdeksi vuodeksi.

Saimaan Ladun hallitus kokoontuu 7-10 kertaa vuodessa ja kokoukset kestävät noin kaksi tuntia. Lisäksi kokousten välillä pidetään yhteyttä sähköisesti ja kokouksiin valmistautumiseen on hyvä varata aikaa. Yhteensä aikaa on hyvä varata vähintään 10 h/kuukaudessa.

Tehtävästä ei makseta palkkaa eikä palkkiota, vaan se on luottamustoimi. Matkakulut korvataan.. Kokouksia toteutetaan myös etäyhteyksin ja etäosallistumiseen kannustetaan.

Hallitustyössä pääset osaksi suurta ulkoiluyhteisöä, saat uusia ystäviä ja kokemuksia. Edustat omaa ajattelua ja vahvistat paikallisten jäsenyhdistysten toimintaa.

Toivomme hallitukseen eri ikäisiä ja taustaisia ehdokkaita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Saimaan Ladun nykyiseen hallitukseen  https://saimaanlatu.fi/tietoa-yhdistyksesta/luottamushenkilot/.

Hallitus nimetään järjestön syyskokouksessa 18.11.2021, Hallituksen kausi alkaa 1.1.2022.

Yhdistyksen syyskokous pidetään torstaina 18.11.2021 klo 18:00 Kaakkois-Suomen Sydänpiiri ry:n toimistolla Valtakatu 64, LPR.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokoukselle kuuluvat asiat. Kahvitarjoilu. TERVETULOA!