Kävelykipinästä Kävelykilometrikisaan, reippaita ja rentoja ulkoiluhetkiä Lappeenrannan suvessa

Toukokuu on kävelykuu -kampanja ja Kävelykipinä onnistuivat erinomaisesti.  Saimme osallistujilta hyvää palautetta niin tapahtumasta kuin ennakkoon suunnitelluista Kävelykipinä-reiteistä.

Reiteistä erityismaininnan sai Itäinen rantaraitti, mistä on tullut monille uusi ulkoilukohde. Saimaan kanavan historia ja kanavavarren hulppeat maisemat ovat ihastuttaneet kulkijoita. Kesän aikana kanavamuseo ja kahvila ovat avoinna 7.6.-8.8.2021 klo 11-18 (juhannuksena suljettu 25.-27.6.).

Muiden Kävelykipinä-reittien varrelle jää paljon nähtävää ja erityisiä kahviloita kuten Lappeen Ruustinna ja Satamatie 6, mitkä olivat mukana meidän tapahtumassa.

Kävellään, hölkätään, juostaan ja liikutaan koko kesä sekä nautitaan kesäkaupunkimme puistoista, poluista ja upeista puitteista nyt Kävelykilometrikisankin puitteissa.

Saimaan Ladun joukkue on Suursarjassa (yli 25 kävelijää) sijalla 23. (yhteensä 64 joukkuetta) ja olemme saavuttaneet yhteensä 6 557,7 kilometriä.  Osallistumme kuntasarjaan ja Lappeenranta on sijalla 81 (yhteensä 254 kuntaa). Loistavaa joukkueemme ja Lappeenranta!

Bonusta kesäksi!

Muistathan kirjata omat kilometrit https://kavelykilometrikisa.fi/. Kaikkien kävelykilometrikisaan kesäkuun loppuun mennessä osallistuneiden kesken arvotaan 30.6. Saimaan ladun tiistaimelonta kahdelle.  Muiden kävelykuukausien osalta arvomme esinepalkintoja.

Reippaita ja rentoja ulkoiluhetkiä Lappeenrannan suvessa.

Kävelykilometrikisaan voi vielä liittyä

Ilmoittaudu Kilometrikisaan linkin Kävelykilometrikisa (kavelykilometrikisa.fi)  kautta.

–         Klikkaa ilmoittautumissivun kohta Ilmoittaudu mukaan, valitse Rekisteröidy ja täytä ilmoittautumislomake, johon tulee osallistumiskoodi saila1202

–          Jokaisen kävelyt, hölkät ja juoksut kerryttävät sekä leikkimielisen Kävelykilometrikisan  Saimaan Latu -joukkueen että Lappeenrannan alueen kilometrejä.

Eikun mukaan ja kävelelmään!!!