Kävelykipinän reitit ke 12.5. Pappilanniemeen, lähtö Urheilutalolta – Osallistu Sinäkin

Lappeenrannan alue on edelleen koronan leviämisvaiheessa ja noudatamme tapahtuman järjestämisessä  Aluehallintoviraston suosituksia, joten yhteisiä kävelylenkkejä emme valitettavasti voi toteuttaa.

Kukin kävelee, hölkkää tai juoksee tapahtuman reitin/reitit omaan aikaan ja omaan tahtiin joko yksin tai läheisten kanssa. Tärkeintä on, että innostumme ja innostamme muita kävelemään ja tutustumaan lähialueen kuntopoluille.

Kun julkaiset Instagramissa #sailakavelee valokuvia kävelylenkiltä, olet mukana arvonnassa mm. tiistaimelonta kahdelle, pullakahvit kahdelle kahvila Lappeen Ruustinna.

Kävelykipinä-tapahtumaan on perustettu Kilometrikisan joukkue Kävelykipinä, Saimaan Latu, vielä ehdit hyvin ilmoittautua mukaan Saimaan Ladun joukkueeseen.

Ilmoittaudu Kilometrikisaan linkin Kävelykilometrikisa (kavelykilometrikisa.fi)  kautta.

–         Klikkaa ilmoittautumissivun kohta Ilmoittaudu mukaan, valitse Rekisteröidy ja täytä ilmoittautumislomake, johon tulee osallistumiskoodi saila1202

–          Jokaisen kävelyt, hölkät ja juoksut kerryttävät sekä Kävelykipinä, Saimaan Latu -joukkueen että Lappeenrannan alueen kilometrejä.