Jäsenkysely Saimaan Latu ry 2020

Hyvä Saimaan Ladun jäsen,

Saimaan Latu järjestää paljon luontoon ja liikuntaan liittyvää toimintaa kaiken ikäisille, ”vauvasta vaariin”. Pyrimme ylläpitämään hyviä perinteitä, mutta samalla huomioimaan uusia mahdollisuuksia.

Haluamme edelleen kehittää toimintaamme, joten vastaamalla kyselyyn voit kertoa mihin olet erityisesti tyytyväinen ja mitä haluaisit kehittää sekä mikä Saimaan Ladun toiminta on juuri sinun sydäntäsi lähellä.

Kyselyyn vastaamiseen menee aikaa hetki ja samalla voit osallistua arvontaan kirjoittamalla yhteystietosi kyselylomakkeelle. Vastaajien kesken arvomme lahjakortin Urheilu Koskimieheen (arvo 50 euroa).

Toivomme, että vastaat kyselyyn mahdollisimman pian, viimeistään 25.10.2020.

Jäsenkysely on lähetty jäsenistön sähköposteihin. Käykää vastaamassa. Jos kuitenkaan et saanut kyselyä , tarkistaisitko ettei ole roskapostissa. Toinen vaihtoehto, ettei sähköpostisi ole oikein jäsenrekisterissä. Lähetä viestiä meille Saimaanlatu.lpr(@)gmail.com saat jäsenkyselyn linkin sähköpostiisi.

Kiitos paljon etukäteen.

Yhdessä olemme enemmän

Parhain terveisin

Jari Vanhanen
Puheenjohtaja