Yhteistä hyvää Karhusjärven majalla

Karhusjärven maja on auki lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-15 niin kauan, kuin on latu hiihdettävissä. Majan kahviossa on myytävänä suolaista ja makeaa purtavaa sekä lämmintä ja viileämpää juotavaa. Jo vuosien ajan majalle on väki hiihtänyt ja istahtanut kahvikupposelle ja munkille tai paistellut makkaraa majan takassa tahi pihalla sijaitsevalla laavulla. Palaute on ollut todella kiitollista, ja monelle Karhusjärven maja onkin täynnä muistoja.

Kahviossa työskentelevät vapaaehtoiset latulaiset jaostoittain vuorotellen. Saimaan Latu kaipaa lisää innokkaita latulaisia puuhailemaan majan kahvioon pitkin talvea. Tehtävää on monenlaista munkkien ja pullan paistamisesta kahvin keittoon, suolaisten leipien tekemiseen, tiskaukseen, majan lämmittämiseen, siistimiseen. Majalla ei koskaan työskennellä yksin, aina on kavereita ja aina on joku, joka neuvoo. Voit tulla koko ajaksi klo noin 9-15:30~ tai vain osaksi päivää. Pienikin apu on tarpeen. Viikonloppujen lisäksi maja on auki hiihtolomaviikolla vk 9 joka päivä klo 10-15. Ilmoittaudu majalle touhuilemaan Seijalle, jolta saat myös lisätietoja: Seija Kupsanen 040 530 5661.