Vartin vinkit hiihtoon Huhtiniemen laduilla 28.1.2018

Vartin vinkit -hiihtokiertueen tavoitteena on kouluttaa 27.1. paikallisten yhdistysten vapaaehtoisia matalan kynnyksen hiihdon ohjaukseen. Koulutukseen osallistuvat saavat materiaalia ja ideoita säännöllisen hiihdon ohjaukseen ja

hiihtoretkien järjestämiseen paikkakunnallaan. Lisäksi kiertueen tavoitteena on innostaa ihmisiä hiihdon pariin.

Koulutuksesta seuraavana päivänä 28.1. järjestetään Vartin vinkit -tapahtuma. Tapahtumassa ovat mukana Suomen
Ladun kouluttajat sekä paikallisten yhdistysten edellisenä päivänä koulutetut hiihto-ohjaajat ja Hiihtoniilot.

Tapahtumassa pyörii Vartin vinkit hiihto- opetuksia Suomen Ladun kouluttajien johdolla ja yhdistysten hiihto-ohjaajat ja Hiihtoniilot vievät osallistujia maastoon hiihtämään ja soveltamaan opittuja tekniikkavinkkejä hiihtolenkille.

Tapahtumassa on tarkoituksena saada ihmisiä innostumaan hiihdosta ja osallistumaan viikottaisille yhteishiihtolenkeille. Tapahtumassa tulee olemaan Karhun hiihtovälineet, monot ja sukset sekä Startin sauvat ja voiteet. Kiertueella on mukana Startin voiteluopastusta. Kaikkien kiertueelle osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.

Ohjaajakoulutuksesta kiinnostuineita pyydetään ilmoittautumaan 27.1. pidettävään koulutukseen mahdollisimman pian Jari Vanhaselle puhelin 0453929629 tai sähköpostilla vanhajari @gmail.com