Talviretkeilyilta 18.1.2018

TALVIRETKEILYILTA – Miten talviretkeilystä saadaan mukavaa? Mitä ahkioon täytyy pakata, entä kuinka pukeutua? Miten pääsen alkuun?

Saimaan Latu ja Imatran Lapinkävijät järjestävät kaikille avoimen
talviretkeilyillan 18.1 kello 17.30-20.00 Karhusjärven majalla. Tapahtumassa Retki-lehden toimittaja, varustetestaaja Marika Varpenius kertoo, kuinka pääset talviretkeilyssä alkuun, miten pysyä lämpimänä ja kuinka pakkasella olo on mukava. Saat vinkkejä siitä, mitä talviretkelle kannattaa ottaa mukaan ja mitkä varusteet ovat toimivia.

Tapahtumassa on esillä erilaisia talviretkeilyyn suunniteltuja varusteita, kuten telttoja (mm. Hilleberg), bensakeittimiä, suksia ja ahkioita. Tilaisuuteen osallistuakseen riittää, että on kiinnostunut retkeilystä. Kokemusta ei tarvita, ja tapahtumaan voi myös tulla vain tutustumaan retkeilyyn tai viettämään iltaa.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.