Imatran Lapinkävijöiden kanssa Kolille 11.-13.9.

Nuoremman retkeilijäsukupolven eli n. 20-40 vuotiaiden (vetäjä itse 30v) kahden maastoyön vaellus Kolin vaaramaisemiin. Pe-su 11-13.9.2015. Kierretään Herajärven kierros n. 40 km.

Lähtö pe iltana n. klo 17, jotta työssäkäyvätkin pääsevät mukaan. Jos kaikille lähtijöille sopii, voimme yrittää aikaistaa lähtöä päivemmälle.

Reitti kiertää Herajärven metsäisissä vaaramaisemissa poiketen parhaille näköalapaikoille. Reitti on vaaramaisemien korkeuserojen vuoksi luokiteltu vaativaksi. Ylä- ja alamäkeä on. Upeimmat maisemat avautuvat Kolin huipulta. Rinkassa kannetaan omat tavarat. Yöt laavuissa tai teltoissa. Tarkoitus kävellä ainakin pieni osa reitistä ilman rinkkaa mm. Kolin huiputus.

Retken kustannukset määräytyvät lähtijöiden määrän mukaan. Matkat omilla autoilla, jaetaan polttoainekulut sekä mahdollisesta sunnuntain saunasta. Jokainen kustantaa itse ruuat. Ennen vaellusta pidetään palaveri.

Kysy lisää ja ilmottautumiset viimeistään 4.9. Maija Pakarinen 0509106648 maija.ilona3@gmail.com, voi olla yhteydessä myös facebookin kautta.